Je bent momenteel een geverifieerde eigenaar van https://www.puurvantveld.be/. Geverifieerd via deze methoden: Metatag Details Puur van't veld | Biologische aardbeien | Belgisch | West-Vlaams

Biologische aardbeien

Puur van't veld

Zeg niet zomaar aardbeien tegen aardbeien van bij Puur van't veld. Ze zijn heerlijk zoet, smaakvol, sappig en 100% biologisch én met liefde gekweekt op onze kwekerij.

Een (h)echt familiebedrijf

Philip Eeckhout

  • Grey LinkedIn Icon

Sonja Decorte

Jürgen Eeckhout

  • Grey LinkedIn Icon
Opgelet! Onze bio aardbeien worden enkel in een verpakking verkocht, met vermelding 'Puur van't veld'.
( 100% composteerbare verpakking, in kraft kleur)
 

100% biologisch

Biologische aardbeienkwekerij Puur van't veld

 

Naast de boomkwekerij startte familie Eeckhout-Decorte in 2017 met het telen van aardbeien. Niet zomaar aardbeien, maar 100% biologisch. Vol gedrevenheid en passie stapten ze in dit avontuur en gingen er met de volle 'goesting' tegenaan. Om te beginnen in de biologische aardbeienteelt was het eerst noodzakelijk om om te schakelen. Dit wil zeggen dat er een bepaalde 'overgangsfase' is tussen de aanvraag en het effectief biologisch gecertificeerd zijn. Maar vanaf 2018 is het zover, 100% biologische gecertificeerde verse aardbeien. Uit West-Vlaamse bodem, dat smaakt nóg beter!

 

Waarom biologisch?

 

De keuze voor het 'biologisch kweken was simpel,

je kweekt niet alleen een smaakvol en puur product, maar draag tevens een steentje bij voor de natuur! Aangezien in onze boomkwekerij ook altijd getracht wordt om natuurlijke alternatieven te gebruiken was de stap naar de biologische aardbeienteelt niet groot.

Ga op ontdekking

Waarom biologische aardbeien?

 

Aardbeien zijn het meest bespoten fruit ter wereld, dat zeg al meer dan genoeg vermoeden we. Daarom willen we hier verandering in brengen en volledig zonder ook maar enig chemisch middel aardbeien kweken. Zo ben je zeker van pure, heerlijke, 100% natuurlijke, smaakvolle, sappige biologische aardbeien, uit West-Vlaamse, Belgische bodem.

 

Ga op ontdekking

Heeft u interesse in onze biologische aardbeien?

Kom dan eens langs op onze kwekerij. U ontdekt niet alleen waar die heerlijke verse biologische aardbeien vandaan komen, maar u ontdekt ook een gedreven familiebedrijf die paraat staat voor al uw vragen.

#proevenkangeenkwaad

Vanaf mei begint het aardbeienseizoen en is onze winkel geopend. Openingsuren verschillen per seizoen. In de rubriek 'contact' kunt u onze meest recente openingsuren raadplegen.

Of u bent geïnteresseerd om onze biologische aardbeien zelf te verkopen? Neem gerust eens contact met ons op! 

 

Onze kwekerij is gelegen in de regio Roeselare, Oostnieuwkerke (West-Vlaanderen) en is zeer gemakkelijk bereikbaar, maar u kunt onze biologische aardbeien ook bij een aantal partners verkrijgen.

Ontdek de lijst van partners via de pagina 'verkooppunten'.

We verwelkomen u alvast graag op onze kwekerij

Philip, Sonja & Jürgen

Ilex crenata - Japanse hulst - Buxus vervangers - Klimop - Hedera hibernica - Biologische aardbeien - Tuin - Milieuvriendelijk - Ilex crenata kopen bij de kwekerij - Nordmann kerstbomen - Bodembedekkers - Taxus - Tuingereedschap - Vuurschalen - Bomen - Haagplanten

Waar?

Kapstraat 4

8840 Oostnieuwkerke,

West-Vlaanderen, België - Belgium

BE 0827.474.039

info@puurvantveld.be 

+32 (0)499 19 79 13 ( NL | FR | ENG )

+32 (0)485 62 27 34 ( NL )

Open?

Ma-Vrij: open op afspraak

Zaterdag: terug vrij open vanaf 22 augustus

Zondag: Gesloten

Welkom - Bienvenue - Welcome

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Nieuws?

© 1995 - 2020 Eeckhout-Decorte LV - Puur van't veld