top of page
GEBRUIKERSVOORWAARDEN BLOG PUUR VAN'T VELD

Het forum Puur van't veld is ontwikkeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in ecologisch, biologisch of groen nieuws, weetjes, info of inspiratie. Daarnaast wordt er allerhande informatie van op de kwekerij meegedeeld. 

1. Toegankelijkheid van het forum

Het forum is toegankelijk voor iedereen. Om berichten en reacties te plaatsen dient u zich wel te registreren. Na registratie wordt uw profiel geverifieerd en geactiveerd. U krijgt hiervan een bevestiging via e-mail. Hierna is het mogelijk om berichten ,foto's, reacties of andere inspiratie omtrent de desbetreffende categorie te plaatsen

2. Reclame of andere publiciteit

Publiciteit of reclame is enkel toegestaan na schriftelijke melding (via e-mail: puurvantveld@telenet.be

Wanneer u toch reclame of enige andere publiciteit zou plaatsen zonder voorafgaand akkoord met de eigenaar ( Eeckhout-Decorte LV) Dan wordt uw bericht verwijderd en uw profiel gedeactiveerd.

3. Discriminerende, racistische of andere niet-tolereerbare berichten

Deze berichten worden automatisch verwijderd. Wanneer u een of meerdere van deze berichten opmerkt, gelieve dit zo snel mogelijk te melden via puurvantveld@telenet.be

4. Aansprakelijk

Wij zijn als eigenaar ( Eeckhout-Decorte LV) van het forum niet aansprakelijk voor de inhoud die op het forum wordt geplaatst. Wanneer de inhoud niet voldoet aan onze richtlijnen worden berichten wel verwijdert.

5. Richtlijnen voor het plaatsen van berichten

Berichten die worden geplaatst door gebruikers van het forum moeten aan volgende richtlijnen voldoen:

- Beantwoorden aan de inhoud van de desbetreffende categorie

- Geen publiciteit of reclame zonder voorafgaand akkoord aan de eigenaar

- Geen discriminerende, racistische of andere niet-tolereerbare uitlatingen

bottom of page