100% groen

van de boomkwekerij

Heel wat haagplanten worden op onze kwekerij zelf geteeld, van stekje tot volwassen plant. Milieuvriendelijk en met de grootste passie gekweekt. De ideale plek om uw groen te ontdekken!

Een (h)echt familiebedrijf

Philip Eeckhout

  • Grey LinkedIn Icon

Sonja Decorte

Jürgen Eeckhout

  • Grey LinkedIn Icon
 

Groen van bij ons

Onze boomkwekerij is al meer dan 20 jaar actief in de sector van de haagplanten en is gevestigd in de regio Roeselare, Oostnieuwkerke (West-Vlaanderen, Vlaanderen). Met zijn duidelijke aanpak weet Eeckhout-Decorte zich hoog te positioneren op vlak van kwaliteit en service. 

 

Eeckhout-Decorte steunt op 3 pijlers

 

* Klantentevredenheid

* Service

* Kwaliteit & duurzaamheid

 

Doordat onze haagplanten op kleine schaal worden gekweekt zorgt dit ervoor dat we de kwaliteit kunnen garanderen.

 

Op onze boomkwekerij wordt op een zo duurzaam mogelijke manier geteeld, dit betekent met zo weinig mogelijk chemische middelen. Daarom gaan we steeds op zoek naar plantensoorten die resistent zijn tegen ziektes. Zoals ilex Crenata "green Hedge" & Ilex Crenata "Dark Green"®*. Want de passie zit hem niet in het kweken alleen, maar ook in het respecteren van de omgeving. Zorgen we ervoor dat u kunt genieten van een schitterende, natuurlijke tuin met een gezonde biodiversiteit. Bij de bestrijding van ziektes wordt er veelal geopteerd om natuurlijke middelen te gebruiken. 

100% natuurlijk

Sinds 2010 telen we nu ook de unieke plantensoorten Ilex Crenata "Dark Green"®* en ilex Crenata "Green Hedge", ook Ilex crenata Stokes, Ilex crenata 'Caroline Upright' ... . Deze soorten zijn veel minder vatbaar voor ziektes en zijn uiterst geschikt om er mooie hagen en vormen van te maken.

 

Wat we zelf kweken, telen we van stekje tot volwassen plant! Een unieke troef, want zo is het mogelijk om iedere fase van het proces zelf te controleren en in goede banen te leiden. Hierdoor is de kwaliteit & milieuvriendelijkheid van de planten dan ook gegarandeerd.

 

Meer informatie omtrent verzorging, aanplanting of kenmerken van onze haagplanten vindt u hier.

 

Onze haagplanten kunt u ook bestellen via onze handige 'webshop' en speciaal voor de professionele tuinaannemer is er ook een speciaal gecreëerd platform. Waar professionals onze haagplanten zoals Ilex crenata soorten, klimop, maar ook bodembedekkers, bomen, toebehoren en zo veel meer kunnen bestellen.

 

Tuinplanten kopen? Dan ben je bij Puur van't veld aan het juiste adres.

 

Sinds het voorjaar 2017 zijn we ook actief in de Biologische sector, meer bepaald in de aardbeienteelt. Omdat we op onze boomkwekerij ook bezig zijn met een zo duurzaam mogelijke teelt vergde dit geen grote inspanningen om de weg in te slaan van de 100% biologische teelt.

Meer informatie omtrent onze biologische aardbeienkwekerij vindt u hier.

Altijd welkom op onze kwekerij!

Philip, Sonja & Jürgen

Stekken
Klimop
Buxus sempervirens
Ilex crenata green hedge
Stek
Irrigatie
Inpotten
Eeckhout-Decorte
Hedera hibernica

Ilex crenata - Japanse hulst - Buxus vervangers - Klimop - Hedera hibernica - Biologische aardbeien - Tuin - Milieuvriendelijk - Ilex crenata kopen bij de kwekerij - Nordmann kerstbomen - Bodembedekkers - Taxus - Tuingereedschap - Vuurschalen - Bomen - Haagplanten

Waar?

Kapstraat 4

8840 Oostnieuwkerke,

West-Vlaanderen, België - Belgium

BE 0827.474.039

info@puurvantveld.be 

+32 (0)499 19 79 13 ( NL | FR | ENG )

+32 (0)485 62 27 34 ( NL )

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Vrij: 8:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00

Zaterdag: 8:00 - 12:00 & 13:00 - 17:00

Zondag: Gesloten

Open?

Ma-Di: Gesloten

Woe-Vrij: Open op afspraak

Zaterdag: 8:00-12:00 & 13:00-17:00

Zondag: Gesloten

Aangepaste openingsuren:

Vanaf 26-06 t.e.m. 21-08 is de kwekerij op zaterdag gesloten

Welkom - Bienvenue - Welcome

Nieuws?

Volg ons via

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • White Instagram Icon
© 1995 - 2021 Eeckhout-Decorte LV - Puur van't veld